Ny udgivelse!

Mit stykke TIL SIDSTE MAND, bliver snart udgivet på Forlaget Drama, og jeg glæder mig helt vildt. Manuskriptet har jeg arbejdet på helt siden mit 1. år på Dramatikeruddannelsen ved Aarhus Teater, hvor en tidlig udgave blev opført som reading. Siden er det blevet videreudviklet en hel del, og jeg er meget stolt af resultatet. Stor tak til alle de skuespillere og instruktører, der har arbejdet med materialet på diverse workshops og hjulpet mig med at videreudvikle det. Og ikke mindst tak til min vejleder og mentor fra uddannelsen, dramatiker Jakob Weis, som hjalp mig med at få ideen. Manuskriptet kan købes på Dramashop.dk

 

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Præmieret af Statens Kunstfond

November 20, 2019

1/8
Please reload

Seneste blogindlæg

September 20, 2019

Please reload

Arkiv