top of page

Lektørudtalelse


Mit skuespil TIL SIDSTE MAND, som udkom i maj på Forlaget Drama, har lige fået en rigtig fin lektørudtalelse. Der skrives bl.a.:

"Stykket, der har en naturlig psykologisk spænding og desperation indbygget, fænger også som læst tekst. De uforløste elementer med den mystiske dreng, den unge soldats togt bag fjendens linjer og en kvinde, der dukker op og gestalter den fælles længsel og hukommelse, giver læserens fantasi næring."

En lektørudtalelse er en kort anmeldelse af en bog skrevet af en bibliotekar for bibliotekerne. Formålet med lektørudtalelsen er at fungere som vejledning til hvilke materialer bibliotekerne skal vælge at indkøbe.

Hele lektørudtalelsen af TIL SIDSTE MAND kan ses nedenfor, og værket kan købes her

Lektørudtalelse skuespil

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page