Forestillinger

JORDENS INDRE

Historisk, biografisk drama inspireret af videnskabskvinden Inge Lehmann, som opdagede Jordens indre kerne. Premiere på Folketeatret og landsturné i sæson 19/20.

GEHEIMCODES

Mit ungdomsstykke Geheimcodes spiller på Landestheater Eisenach i Tyskland plus en lille turné. Stykket er tidligere opført i Danmark under titlen Old School - New School af Teater HiLS DiN MOR i 2015. Teksten er oversat til tysk af Franziska Koller.

DE 7 SLAGS DRÅBER

Munter livsmonolog om en usædvanlig kvindes kendskab til naturens forunderlige kræfter. Premiere foråret 2019 på Himmerlands Teater og Vendsyssel Teater.

SPIL DØD vol. 7-12 år

Børneforestilling om angst af Hvid Støj Sceneproduktion. Teksten bliver skrevet i samarbejde med instruktør Charlotte Ladefoged. Premiere marts 2019.

SPIL DØD vol. 13+

Visuel og fysisk forestilling om unge og angst med nyskrevet dansk dramatik og nykomponeret musik. Tekst skrevet i samarbejde med instruktør Charlotte Ladefoged. Hvid Støj Sceneproduktion 2018.

KATTEJAMMERROCK

Forestilling med Vesterbro Ungdomsgårds legendariske sange og virtual reality. Premiere september 2018.

HVAD FAR OG MOR GJORDE ...

En forestilling skrevet ud fra virkelig beretninger om tabubelagte forældre/ børn-relationer. Teater-Vi-Tør foråret 2018.

LUTHERS KÄTHE

En monolog om Katharina von Bora, nonnen der flygtede fra sit kloster og giftede sig med Martin Luther. Turnerer i 2017 i anledning af 500-året for reformationen.

SKIBBYKRØNIKEN

En vandreforestilling om en bog, der slutter midt i en sætning, om mødet mellem to tider, mod, integritet og kampe, man ikke kan vinde. TeaterTasken 2017.

ANONYME SEXISTER

En helt alvorlig komedie om internetsexisme. Team Teatret, 2016.

MIT MØRKE

En dramatisering af Peter Tudvads biografi Sygeplejerske i Det Tredje Rige - en danskers historie. Produceret på Teater Five Feet Tall, opført på Bådteatret og landsturné i 2015.

OLD SCHOOL - NEW SCHOOL

En generationsthriller om homoseksualitet i folkeskolen. Teater HiLS DiN MOR, 2015.

VI GIDER IKKE NOGET SJUSK

Et fragmentarisk stykke om unge mennesker, der står mellem samfundets slaraffenland af tilbud og muligheder på den ene side og krav om hurtig uddannelse på den anden. Teater-vi-tør, 2014.

PORTRÆTTER

En samling monologer for unge og voksne. Aarhus Teater, 2013

BRANDEN

En ungdomsforestilling om efterskoleliv, selvindespærring og meningen med livet. Teatret Hvid Støj Sceneproduktion, 2013.

BYGNING 4-7-12

En forestilling om Gellerupparkens tre boligblokke 4, 7 og 12, der stod til nedrivning som del af den nye helhedsplan. Forestillingen blev skrevet i samarbejde med Niclas Johansen og Henrik Szklany. Teatret Svalegangen 2013.

IND UNDER JUL

Dramatikeruddannelsens anden midtvejsforestilling bestod af tre enaktere, hvoraf mit bidrag hed I et andet lys. Forestillingen blev opført på Aalborg Teater i 2012.

NEKROLOGER

Midtvejsforestilling på Dramatikeruddannelsen. En samling af seks korte enaktere, hvoraf min hed Lille vrangforestilling. Opført på Aarhus Teater 2012.

BAVIAN

En dramatisering af Naja Marie Aidts novellesamling. Aalborg Teater 2011. (skrevet i samarbejde med Julie Glargaard og Minna Johannesson.)

MUNGO PARKS GÆSTEBUD

Julefrokostforestilling skrevet af mit hold på Dramatikeruddannelsen årgang 2010-13 ud fra workshop med skuespillerholdet. Opført på Mungo Park Kolding i 2010 og genopsat i 2011.

Please reload