Skriverefugium på Hald Hovedgaard

I påsken tager jeg til Jylland på skriveregufium. Jeg har nemlig fået en uges ophold på Det Danske Forfatter- og oversættercenter på Hald Hovedgaard. Hald ligger enormt smukt ved sø og skov tæt ved Viborg. Jeg skal researche og arbejde på mit nye stykke, en historisk monolog. Jeg glæder mig virkelig meget til skrivero og fordybelse :)

Læseprøve på Team Teatret

I mandags var jeg til læseprøve på forestillingen "Anonyme Sexister" på Team Teatret i Herning. Jeg har skrevet manuskript, og det var fantastisk at høre skuespillerne læse teksten og se scenografimodellen. Så nu glæder jeg mig til at se, hvordan forestillingen bliver. Forestillingen har premiere på Team Teatret 4. maj 2016 og spiller også i København under Copenhagen Stage Festival i starten af juni 2016.

Ny udgivelse

Den 15. marts 2016 udkommer DRAMAFRONTEN 1-4 på Forlaget Drama. De fire bind indeholder samtlige 87 stykker, der er skrevet og produceret i Dramafrontens regi. Jeg har skrevet det korte stykke "Vi ses i Hollywood", som er med i Bind 4. Bøgerne kan købes online hos forlaget på www.dramashop.dk/boger

Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Følg mig
  • Instagram Social Icon

© 2016 by SIMONE ISABEL NØRGAARD. Proudly created with Wix.com

  • Instagram Social Icon