Gæst i podcasten Klar Scene

Jeg har været gæst i podcasten Klar Scene, hvor jeg er blevet interviewet om min skriveproces af Emil Birk Hartmann. Vi talte om inspiration, forventningspres og angst for det hvide papir, om musikalske replikker og om at skrive ud fra dufte. Giv det et lyt! Kan findes i Podcast-appen under Klar Scene eller i iTunes.

Gæst i Forfatterhjørnet

Jeg har været gæst i podcasten Forfatterhjørnet, hvor jeg blev interviewet om min skriveproces og det at skrive til de skrå brædder. Det var en rigtig fin oplevelse, både sjov og lidt nervepirrende, så jeg håber I vil tage godt imod det. Podcasten kan høres i Podcast-appen under Forfatterhjørnet eller lige her: https://www.bareskriv.dk/simone-isabel-noergaard/ Foto: Hein Photography

Tak til Statens Kunstfond!

Stor tak til Statens Kunstfond, da jeg har været så heldig at modtage både et Arbejdslegat fra Litteraturudvalget og et Rejselegat her i april. Rejselegatet vil jeg bruge til at supplere videreuddannelse i form af en tur på manuskriptkursus i New York, og Arbejdslegatet vil jeg bruge på at fordybe mig i de forskellige drømmeprojekter, der har ligget i skuffen alt for længe. Jeg er meget lykkelig for anerkendelsen. Tak!

Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Følg mig
  • Instagram Social Icon

© 2016 by SIMONE ISABEL NØRGAARD. Proudly created with Wix.com

  • Instagram Social Icon