top of page

Ny udgivelse!


Mit stykke TIL SIDSTE MAND, bliver snart udgivet på Forlaget Drama, og jeg glæder mig helt vildt. Manuskriptet har jeg arbejdet på helt siden mit 1. år på Dramatikeruddannelsen ved Aarhus Teater, hvor en tidlig udgave blev opført som reading. Siden er det blevet videreudviklet en hel del, og jeg er meget stolt af resultatet. Stor tak til alle de skuespillere og instruktører, der har arbejdet med materialet på diverse workshops og hjulpet mig med at videreudvikle det. Og ikke mindst tak til min vejleder og mentor fra uddannelsen, dramatiker Jakob Weis, som hjalp mig med at få ideen. Manuskriptet kan købes på Dramashop.dk

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page