Omtale af "Anonyme sexister"

TV Midt Vest har lavet et fint indslag om forestillingen "Anonyme sexister". Der er et lille klip fra én af scenerne, og skuespiller Anders Cornelius Zoffmann og teaterleder Dorthe Bébe fortæller om forestillingen. Indslaget kan ses her:

 

http://www.tvmidtvest.dk/nyheder/04-05-2016/1930/anonyme-sexister-saetter-fokus-pa-den-harde-tone

 

DR har lige nu et portræt om Mikael Helmuth, som spiller med i forestillingen, og som er tidligere teaterleder på Team Teatret. Forestillingen er den sidste Mikael spiller som fastansat på teatret. Det har været fantastisk at skrive en rolle til Mikael, ikke mindst fordi jeg kender ham helt tilbage fra jeg gik i gymnasieklasse med hans søn Kristoffer Helmuth - som også spiller med i "Anonyme sexister". Historien om Mikael kan læses her:

 

http://www.dr.dk/nyheder/regionale/midtvest/mikael-helmuth-voksede-op-med-skuespil-alkohol-og-familiekaos-saadan

 

 

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Præmieret af Statens Kunstfond

November 20, 2019

1/8
Please reload

Seneste blogindlæg

September 20, 2019

Please reload

Arkiv