Rejselegat

Jeg har nu i nogle måneder arbejdet på en monolog om Katharina von Bora, nonnen der flygtede fra sit kloster og giftede sig med Martin Luther. Forestillingen skal spille i 2017 i anledning af 500-året for reformationen.

Nu har jeg lige modtaget et rejselegat fra Danske Dramatikere, så jeg kan rejse på researchtur til Wittenberg i Tyskland. Byen hvor parret boede, og hvor reformationen udsprang fra.

Jeg synes altid, det er helt fantastisk inspirerende at kunne researche i dybden og med alle sanser opleve de steder, jeg skriver om. Så jeg er meget glad for, jeg har fået mulighed for at rejse derned. Jeg regner med at tage af sted allerede i næste uge, da der skulle være en festival i byen, som netop omhandler brylluppet mellem Katharina von Bora og Martin Luther. Jeg glæder mig meget! Jeg skal se Lutherhaus, hvor de boede, Stadtkirche, Schlosskirche, forskellige museer og opleve festival i byen.

Stor tak til Danske Dramatikere!

 

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Nomineret til Årets Reumert 2020

June 7, 2020

1/9
Please reload

Seneste blogindlæg

June 1, 2020

January 31, 2020

September 20, 2019

Please reload

Arkiv