top of page

Rejselegat


Lutherhaus

Jeg har nu i nogle måneder arbejdet på en monolog om Katharina von Bora, nonnen der flygtede fra sit kloster og giftede sig med Martin Luther. Forestillingen skal spille i 2017 i anledning af 500-året for reformationen.

Nu har jeg lige modtaget et rejselegat fra Danske Dramatikere, så jeg kan rejse på researchtur til Wittenberg i Tyskland. Byen hvor parret boede, og hvor reformationen udsprang fra.

Jeg synes altid, det er helt fantastisk inspirerende at kunne researche i dybden og med alle sanser opleve de steder, jeg skriver om. Så jeg er meget glad for, jeg har fået mulighed for at rejse derned. Jeg regner med at tage af sted allerede i næste uge, da der skulle være en festival i byen, som netop omhandler brylluppet mellem Katharina von Bora og Martin Luther. Jeg glæder mig meget! Jeg skal se Lutherhaus, hvor de boede, Stadtkirche, Schlosskirche, forskellige museer og opleve festival i byen.

Stor tak til Danske Dramatikere!

Stadtkirche Wittenberg

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page