top of page

CPH Stage Festival

Jeg har virkelig nydt CPH Stage Festival.

Festivalen åbnede med min egen "Anonyme sexister" fra Team Teatret, som gæstede den lille, varme sal på Teatret ved Sorte Hest.

Anonyme sexister

Vi havde mange glade publikummer og anmeldere på besøg. Vi fik fire stjerner fra KOP Kultur, en samlet vurdering på fem kongekroner fra Kulturkongen og fem bloddråber fra Ungt Teaterblod, som bl.a. skrev:


"Forestillingen er et på samme tid humoristisk, satirisk og ikke mindst alvorligt indspark i vores debatkultur. Der er hele tiden tempo på, og setuppet er godt lavet. ”Mellemspillene” mellem selve forestillingen fungerer rigtig godt, og man kan kun tænke: ”Skrev de virkelig det på nettet….?!” Ordene i Simone Isabel Nørgaards manuskript fungerer perfekt under Maria Walbom Vinterbergs instruktion."


På festivalen fik jeg også set en del andre forestillinger. Det blev til "Goebbels' Lesson" på Får 302 - den forestilling havde jeg villet se meget længe, "Uledsaget" på Mungo Park, "Opvisning i lavt selvværd" på Sort/Hvid og "Lille requiem om kærlighed" på Betty Nansen Teatret, som gjorde meget indtryk på mig, da den var afgangsforestilling for en skuespillerårgang, jeg kender fra min uddannelsestid på Aarhus Teater.

Derudover fik jeg også set nogle forestillinger i fjernsynet, da DR K viste udvalgte forestillinger fra året i dagene op til Reumert-uddelingen. Mere af dét, DR K!

Her fik jeg set "Anne Marie gift Carl Nielsen" fra Mungo Park Kolding, "Shakespeares samlede værker" fra Bellevue Teatret, "Kældermennesket" fra Det Kongelige Teater og "Skærmydsler" fra Folketeatret.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page