Lektørudtalelse

 

Mit skuespil TIL SIDSTE MAND, som udkom i maj på Forlaget Drama, har lige fået en rigtig fin lektørudtalelse. Der skrives bl.a.:

 

"Stykket, der har en naturlig psykologisk spænding og desperation indbygget, fænger også som læst tekst. De uforløste elementer med den mystiske dreng, den unge soldats togt bag fjendens linjer og en kvinde, der dukker op og gestalter den fælles længsel og hukommelse, giver læserens fantasi næring."

 

En lektørudtalelse er en kort anmeldelse af en bog skrevet af en bibliotekar for bibliotekerne. Formålet med lektørudtalelsen er at fungere som vejledning til hvilke materialer bibliotekerne skal vælge at indkøbe. 

 

Hele lektørudtalelsen af TIL SIDSTE MAND kan ses nedenfor, og værket kan købes her 

 

 

 

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Nomineret til Årets Reumert 2020

June 7, 2020

1/9
Please reload

Seneste blogindlæg

June 1, 2020

January 31, 2020

September 20, 2019

Please reload

Arkiv