Ny udgivelse på Forlaget DRAMA

 

Mit ungdomsstykke "Old School - New School" er lige blevet udgivet på Forlaget Drama. Stykket er en generationsthriller om homoseksualitet i folkeskolen. Det blev opført på Teater HiLS DiN MOR i 2015. Værket har lige fået denne fine lektørudtalelse: 

 

"Drama med stor aktualitet. Konflikten mellem den unge og ældre bøsse fungerer rigtig godt. Dilemmaet om at stå ved sig selv og turde være åben om sin seksualitet beskrives fint og er gribende. Replikkerne er velfungerende."

 

Stykket kan købes her: http://dramashop.dk/boger/product/old-school-new-school-2016-6028/

eller lånes på biblioteket.

 

 

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Nomineret til Årets Reumert 2020

June 7, 2020

1/9
Please reload

Seneste blogindlæg

June 1, 2020

January 31, 2020

September 20, 2019

Please reload

Arkiv