top of page

Premiere på Skibbykrøniken


Premiereblomster

Så er jeg lige kommet hjem med favnen fuld af blomster efter premiere på Skibbykrøniken - en ungdomsforestilling om Reformationen. Jeg har skrevet på forestillingen de sidste mange måneder, og det er altid en gave at se det færdige resultat. Stykket er skrevet til at blive opført som en overraskelsesforestilling særligt for konfirmand-hold - på den måde at konfirmanderne tror, at de skal se en rundvisning i en kirke, men undervejs i rundvisningen begynder der at ske en helt masse.


Premierepublikummet var dog ikke konfirmander, og de vidste godt, de skulle se en forestilling, så jeg glæder mig til at se den igen med et publikum, der faktisk er i målgruppen :) Forestillingen turnerer i resten af 2017 i mange af landets kirker, så der er rig lejlighed for at se den. Hvis man altså når at få billet, for der skulle allerede være udsolgt mange steder :)Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page