top of page

Premiere på DE 7 SLAGS DRÅBER


I tirsdags var der premiere på min monolog De 7 slags dråber på Himmerlands Teater. Jeg var desværre ude at rejse og kunne ikke selv være der, men jeg så en gennemspilning ugen før, hvor det tegnede rigtig fint, og forestillingen har allerede fået smukke ord og fem stjerner med på vejen af Nordjyske (her kaldes forestillingen bl.a. "et sandt poetisk mirakel" - det må man være lykkelig for som dramatiker!), så jeg glæder mig meget til at se den med publikum. Forestillingen spiller frem til 2. maj på Himmerlands Teater, derefter rykker den til Vendsyssel Teater, hvor den spiller en lille måned. Læs mere her

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page